Schilderwerken

Voor al uw schilderwerk-en spuitwerkzaamheden.

Schilderwerken
Uw huis is een waardevol bezit. Maar om het waardevol te houden heeft het onderhoud nodig. Bert Smoorenburg voorziet in dat onderhoud. De technologie raast voort op het gebied van verftechnisch onderhoud, waardoor er veel is veranderd op het gebied van onderhoud. Daarom levert Bert Smoorenburg niet alleen topkwaliteit schilderwerk maar verrichten wij ook houtrot reparatie en vervangen wij kitnaden en kitzomen langs beglazing. Zo ontstaat een compleet onderhoudspakket om de levensduur van uw kozijnen, ramen en deuren maximaal te waarborgen.

Kiezen voor vakkundig onderhoud van het buitenschilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en eventuele renovatie. Bovendien levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning en .…u woont een stuk mooier en zorgelozer!

Wij leveren maatwerk, maken gebruik van de beste producten en gereedschappen en voeren de opdracht vakkundig uit. Het Huis Schilder Plan is een overeenkomst die u – afhankelijk van de staat van het schilderwerk – voor meerdere jaren kunt aangaan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een éénmalige onderhoudsbeurt van het buitenschilderwerk.

In het offertestadium wordt het verfwerk grondig geïnspecteerd. De conditie en noodzakelijke werkzaamheden worden nauwkeurig in een rapport samengevat. Op basis daarvan volgt een offerte voor de eerste schilderbeurt en die van de eventuele onderhoudsbeurten.

Spuitwerk
We hebben het vrijwel allemaal in ons huis of danwel gehad, zeker in de nieuwbouw worden er veel plafonds en wanden gespoten. Het effect is schitterend. In de nieuwbouw gebruikt men “spack” een relatief zacht materiaal en niet duur, nadeel is dat men er makkelijk stukken uit stoot.

Bert Smoorenburg raad de mensen dan ook aan het duurdere maar veel hardere “structuurverf” te gebruiken als u gaat spuiten. Het wordt zo hard als steen en blijft langer op kleur. Structuurverf is ook in alle kleuren te mengen zodat men niet gebonden is aan wit.

Om een perfect afgewerkt product te krijgen gebruikt Bert Smoorenburg enkel industrieële spuitapparatuur, welke ieder jaar op goede werking gekeurd worden. Ook de benodigde materialen voor afplakken komen alleen de beste merken in aanmerking. Voor de aan te brengen “verfproducten” worden alleen professionele producten gebruikt.

Reacties zijn gesloten.